Άμεση έναρξη των Νέων μας Τμημάτων Τουρισμόυ!!!

Bartender

Ένας κύκλος μαθημάτων που απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν στο χώρο του Bar.

Καταρτισμένοι εκπαιδευτές με πρακτική εμπειρία μεταδίδουν την τεχνογνωσία στους σπουδαστές. Μαθαίνουν να οργανώνουν το χώρο του Bar όπως επίσης αποκτούν γνώσεις για την δημιουργία ποτών και cocktails.

Barista

Το επάγγελμα του Baristaέχει μεγάλο ενδιαφέρον στην τέχνη του καφέ και του latte-art. Είναι επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Υπεύθυνος Υποδοχής Receptionist

Νευραλγικό σημείο κάθε ξενοδοχείου είναι η υποδοχή και το τμήμα κρατήσεων. Απαιτούνται γνώσεις ιδιαίτερες όπως ξένες γλώσσες και ειδικά πληροφοριακά προγράμματα software. Έμφαση δίνεται στην συμπεριφορά και στην ανάπτυξη επικοινωνιακών προσόντων, στοιχεία απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του πελάτη και την επίλυση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας - Food And Beverage Manager

Ο Τουρισμός αποτελεί την σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα της χώρας μας. Πλήθος ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε εκατοντάδες τουριστικές τοποθεσίες έχουν αναπτυχθεί και εξυπηρετούν Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Ο Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας έχει τις γνώσεις να καλύψει θέση σε κάθε τμήμα, να ανελιχθεί ως επικεφαλής , ακόμα και να αναλάβει την συνολική εποπτεία των τμημάτων.

Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει για την κάλυψη των διοικητικών θέσεων ,των οικονομικών υπηρεσιών καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού.

Σεμινάρια Χειριστών Τροφίμων του ΕΦΕΤ

Τα σεμινάρια είναι εγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ και είναι απαράιτητα για οποιαδήποτε εργαζόμενο σε Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Καφετέριες, Super Market, Mini Market και οποιασδηποτε επιχείρησης επισιτιστικού ενδιαφέροντος.

Σεμινάρια Ρωσικής Γλώσσας

Η Γλώσσα που απαιτείται, πλέον, σε οποιαδήποτε εποχική εργασία που έχει σχέση με τα τουριστικά επαγγέλματα αλλά και όχι μόνο. Για'αυτό η PAMAR είναι δίπλα σου και για αυτή την ανάγκη σου με την προετοιμασία για τις Εξετάσεις Α1,Α2,Β1,Β2.

 

Όλα τα παραπάνω Σεμινάρια ολοκληρώνονται με εξετάσεις και Πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις μας Ανδρέα Παπανδρέυ 60, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση θα μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310-632231 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ακόμη και στη σελίδα μας στο Facebook Pamar Πληροφορική.

#σεμινάρια#food&beverage #barista #bartender #receptionist #efet#ρώσικα

 

Πωλήσεις