Σεμινάριο Γραφιστικής

 

seminaria grafistikis pamar

Η Γραφιστική είναι το επιστέγασμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας και ο Γραφίστας, ο ειδικός που μετατρέπει τη δημιουργική ιδέα σε εικόνα μέσα από την επεξεργασία της έντυπης και ηλεκτρονικής σχεδίασης. H ταχύτατη ενσωμάτωση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στις επι- χειρηματικές διαδικασίες αλλά και η βελτίωση των αντιστοίχων εξειδικευμένων γραφιστικών εφαρμογών, έχουν καταστήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα περισσότερο αναγκαία αναφορικά με την επικοινωνία, την προώθηση προϊόντων, αλλά και τη διάχυση ιδεών. Πλέον ο γραφί- στας ως φορέας και γνωστής νέων τεχνολογιών καλείται να εξελίσσει, να ολοκληρώνει και να παρουσιάζει το εικαστικό αποτέλεσμα εξίσου ποιοτικά στα διάφορα μέσα, παραδοσιακά και σύγχρονα. Το επάγγελμα του θεωρείται μοντέρνο, σύγχρονο και ιδιαίτερα δημιουργικό με άπειρες εφαρμογές και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, όχι μόνο στα πλαίσια της εθνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς εργασίας.

Το «Πιστοποιητικό Γραφιστικής», εξετάζει τις γνώσεις των εξεταζόμενων αναφορικά με την χρήση των κορυφαίων σχεδιαστικών εφαρμογών όπως το Adobe Illustrator διασφαλίζοντας ότι ο κάτοχος του είναι σε θέση να ψηφιοποιήσει, επεξεργαστεί και να διαχειριστεί ψηφιακές εικόνες για διαφορετικές περιπτώσεις πχ διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, περιοδικά, εφημερίδες, ιστοσελίδες κλπ.

Απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας, αποφοίτους τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άνω, οι οποίοι έχουν καλή γνώση αγγλικών και βασικές γνώσεις υπολογιστή.

 Σκοπός του Σεμιναρίου

Σκοπός του σεμιναρίου είναιο εκπαιδευόμενος να απκτήσει βασικές ικανότητες σχετικές με τις εργασίες και τα καθήκοντα που αναθέτονται σε ένα ειδικό γραφίστικης. Ειδικότερα, το πιστοποιητικό, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αξιολογεί τις δεξιότητες των υ- ποψηφίων σε θεματικές σχετιζόμενες με:

  • θεμελιώδεις αρχές της γραφιστικής και της τυπογραφίας,
  • την απόκτηση των απαραίτητων θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων γύρω από την ψηφιοποίηση, επεξεργασία και εκτύπωση ψηφιακής εικόνας μέσω των εφαρμογών Adobe Photoshop, Adobe Illustrator και CorelDRAW,
  • τη ψηφιακή επεξεργασία διανυσματικών γραφικών και
  • την εξοικείωση με τα σύγχρονα προγράμματα γραφιστικής, μέσω του σχεδιασμού και της δημιουργίας γραφικών.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πωλήσεις